Perunamaa
   Yleistä
 

Alussa olivat suo, kuokka - ja Matti. Perunamaan tarina sai alkunsa elokuussa 1998, kun Matti Oskari Bohm sai idean sivustosta, joka kokoaisi siipiensä suojaan erilaisia harrastajien ylläpitämiä verkkopalveluita. Matin oma lumilautailuverkkolehti oli myös alussa mukana, mutta erosi myöhemmin seuraavana vuonna oman domainin myötä. Myöhemmin myös Perunamaan pääylläpitäjän toimeen siirtyi Timo Salo.

Uusia palveluita lisättiin ja vanhoja lopetettiin, mutta mitään mullistavaa ei tapahtunut ennen lokakuuta 1999, jolloin pääpalvelun ulkoasu ja sisältö uusittiin täysin. Samalla vaihdettiin myös palveluita ja aloitettiin suurempi julkisuuskampanja. Seuraava merkittävä kasvojenkohotus tapahtui tammikuussa vuonna 2000, ja nykyinen yksinkertainen ja selkeä ulkoasu otettiin käyttöön tammikuussa 2002 samalla kun Perunamaan palveluntarjoaja vaihtui Nebula Oy:ksi.

Perunamaan idea ei ole kuitenkaan muuttunut sitten palvelun perustamisen. Alaotsikkomme sisältöpalvelu velvoittaa ja pyrimme yhä tarjoamaan laatusisältöä mahdollisimman monilta alueilta.

Haemme edelleen mukaan hyviä harrastajien ylläpitämiä palveluita. Liittymiseen sisältyy monia etuja, muun muassa kävijämäärien lisääntyminen. Jos haluat lisätietoa mukaan liittymisestä tai jostakin muusta asiasta, kysy lisää joko palautelomakkeen kautta tai sähköpostilla.

Palvelua kehitetään jatkossakin ja arvostamme asiallista palautetta.

Etusivu
Yleistä
Liittyminen
Palaute